do not visit

Rodinné vánoční dárky – najděte překvapení pro své blízké

Chcete se o letošních Vánocích ušetřit trapného výběru špatných dárků? Nebojte se; Zde je několik tipů na rodinné vánoční dárky, které si každý zamiluje.

Na hledání „jedinečných“ rodinných vánočních dárků není nikdy příliš brzy, abyste se vyhnuli spěchu na poslední chvíli. Uprostřed dodržování termínů a vyřizování pochůzek je snadné zapomenout na to, že Vánoce jsou o dělání speciálních věcí pro lidi, které máte rádi. Proces nákupu dárků dále komplikuje potřeba rodinných nápadů na vánoční dárky. A mrknutím oka začnou svátky a vy začnete slýchat vánoční písně a být svědky ozdobených vánočních stromků.

Na nákup dárků pro svou rodinu vám nakonec nezbyde vůbec žádný čas. Takže pokud jde o vánoční dárky, panikařit a sebrat první věc, na které spočine vaše oko, je velké ne-ne! Místo toho je třeba vánoční dárky pro členy rodiny vybírat s maximální pečlivostí a ideálně s dostatečným předstihem.

V tomto průvodci najdete seznam jedinečných rodinných vánočních dárků, které si vaši blízcí budou cenit roky.

Rodinné vánoční dárky a překvapení: Jak udělat Vánoce kouzelnější

Kouzlo Vánoc nekončí výměnou a otevíráním dárků; místo toho to přesahuje. A proto probereme způsoby, jak udělat Vánoce kouzelnějšími, spolu s tipy na rodinné dárky.

1) Začněte s knižním adventním kalendářem

Pokud jde o zvládání vánočního vzrušení vašich dětí, neexistuje lepší způsob než adventní kalendář. Spíše než obvyklým adventním kalendářem plným cukroví darujte svým dětem knižní adventní kalendář.

Zde je návod, jak si vyrobit knižní adventní kalendář: pečlivě vyberte 24 knih různých žánrů, které budou vaše děti rády číst, a zabalte je. Když nastane prosinec, rozbalte jednu knihu a čtěte ji svým dětem 24 nocí, než si vezmete další knihu.

Jedinečná alternativa: Vytvořte fotoknihu s vašimi vlastními příběhy. Je to jedinečný rodinný vánoční dárek. K tomu potřebujete 24 fotek a příběhů. Mohou tam být příběhy od babičky nebo vašeho vlastního dětství. Ve fotoknize můžete na každou z 24 dvojstran umístit obrázek a příběh. Poté dvoustrany uzavřete smyčkami (otvory k tomu lze prorazit děrovačkou). Děti pak mohou každý den otevřít jeden vzrušující příběh.

2) Navrhněte si svůj vlastní adventní kalendář s přáníčky

Představte si, že vaše děti dostávají přáníčka od zaneprázdněných vánočních skřítků denně během svátků? V Optimalprint si můžete snadno navrhnout své vlastní přáníčka a přidejte požadované vánoční motivy. Na zadní straně nebo uvnitř každé kartičky je prostor pro vzkaz od vánočních skřítků. Budou dětem vyprávět o své práci pro Ježíška nebo o vánočním příběhu. Buďte tedy kreativní a navrhněte mimořádný adventní kalendář, který vám zpříjemní čekání na Vánoce.

Mimochodem, takový kalendář můžete vyrobit i pro dospělého. S každodenními hádankami, romantickými výroky nebo jinými věcmi můžete svým blízkým vykouzlit úsměv na tváři.

3) Vytvořte a pošlete vánoční přání s rodinou!

Vánoce jsou vždy časem pro rodiny. Dejte přátelům a rodině vědět, že na ně myslíte. Společně se svými dětmi můžete posílat neuvěřitelně osobní vánoční poštu. Například složení malého pečujícího balíčku: domácí sušenky, čerstvě uvařená vánoční marmeláda, vánoční pudink nebo třeba domácí ozdoby na stromeček jistě udělá velkou radost vašim přátelům. Přidejte do balíčku vtipné vánoční přání s vaší fotografií, a překvapení je dokonalé.

Nápady na rodinné vánoční dárky: Najděte nový námět na dárky

Hledání dokonalých vánočních dárků pro členy rodiny je náročný úkol. Co dělá vybírání věcí ohromujícím procesem, je to, že vaši blízcí jsou různého věku a žádní dva členové nesdílejí stejný zájem. Pokud jde o rodinné vánoční dárky, personalizace je klíčem k tomu, aby se vaše rodina cítila milovaná a výjimečná. Například, pokud je některý z vašich rodinných příslušníků závislý na kávě, personalizované hrnky na kávu budou rozumným dárkem. Na Optimalprint si můžete objednat hrnky s foto potiskem dle vlastního výběru a vytvořte jedinečný dárek. Místo toho, abyste trávili hodiny v maloobchodě nebo online nakupováním, projděte si tento souhrn vzrušujících a jedinečných vánočních dárků pro vaši rodinu.

Každý může vytvořit standardní dekoraci – individuální nástěnné umění jako rodinný vánoční dárek

Vždy je příjemné udělat si svůj obývací pokoj o něco osobnějším. O Vánocích jsou personalizované nástěnné dekorace krásným dárkem a oživují vzpomínky a chvíle. Vyberte si fotku zvláštní chvíle se svou rodinou. Může to být fotografie z dovolené, krásné panorama pláže nebo obrázek z každodenního okamžiku, který byl pro vás výjimečný. V Optimalprint můžete tuto fotografii proměnit ve skutečné umělecké dílo na plátně, hliníkové destičce a podobně. Můžete si tak vytvořit osobní dárek, který jistě potěší celou vaši rodinu. A vaše stěna bude zářit novým vzhledem. Místo jediné nástěnné dekorace můžete také vytvořit kompletní fotostěnu z mnoha momentek.

Udělejte svůj snídaňový stůl jedinečným – hrnky pro celou rodinu

Snídaně je vynikající, zvláště o víkendu: zatímco se croissant s marmeládou rozpouští v ústech, můžete v klidu plánovat další rodinný den. Nebylo by skvělé dát si u společné čaj nebo kávu ze sladěných hrnečků? Jako rodinný vánoční dárek jednoduše navrhněte hrnek pro každého rodinného příslušníka. Přidejte na hrnky jedinečnou fotografii nebo motiv, který vás všechny spojuje. Až budete příště společně snídat, bude mít celá rodina sladěné hrnky.

Jedinečné rodinné vánoční dárky: Sladěná pyžama a trička

Slušivé pyžamo pro každého člena rodiny se počítá mezi rozkošné a nadčasové dárkové předměty. Nespočet značek prodává pyžama pro rodinné příslušníky všech věkových skupin, takže nikdo nezůstane stranou.

Od vašeho méně než ročního dítěte až po vaše rodiče nad 60 let, každý bude mít své pyžamo. Takže tady je profesionální tip: pořizujte snímky, abyste si zapamatovali okamžik, kdy všichni měli na sobě sladěná pyžama. Na Optimalprint si můžete snadno navrhnout svá vlastní trička pro pyžama. Staňte se návrhářem a vytvářejte trička s fotografií dle vlastního výběru a vtipným rčením. Kdo by si nezamiloval spaní v pyžamu s rodinnou fotkou?

Personalizovaný rodinný vánoční dárek: Navrhněte si cedulku se jménem

Mezi nápady na rodinné dárky k Vánocům patří mezi naše oblíbené personalizované cedulky se jménem. Nejen, že jsou jediné svého druhu, ale také jsou promyšleným dárkem. A protože žádného jiného hosta obvykle nenapadne přinést s sebou personalizovanou cedulku se jménem, váš dárek vynikne. U Optimalprint si místo jednoduché cedulky můžete rovnou navrhnout rodinný portrét se svými jmény. Hliníkové potisky nebo pěnové potisky jsou k dispozici již v malých velikosti od 20 × 20 cm, takže se perfektně hodí ke vchodovým dveřím.

Nechte mluvit fotografie – nápady na rodinné dárky

Někdy fotografie jednoduše řeknou více než tisíc slov. Udržují vzpomínky a emoce a jsou fantastickým způsobem, jak někomu projevit uznání. Proto jsou ideální jako rodinné vánoční dárky. S Optimalprint můžete vytvořit fotodárky k Vánocům, které vašemu protějšku vykouzlí úsměv na tváři. Popusťte uzdu své kreativitě: co takhle kalendář s fotografiemi z loňského roku?

Vánoční dárek pro rodinu: Závěr

Vánoce jsou především o trávení času se členy rodiny, protože to jsou lidé, které bezpodmínečně milujete a naopak.

Není pochyb o tom, že výběr vánočních dárků pro rodinu, které uspokojí všechny, není snadný úkol, zvláště když je osobnost každého jedinečná. A proto jsou někdy nejcennější dárky ty, které podporují sounáležitost a posilují rodinné vazby.

Když vložíte hodně úsilí do výběru toho dokonalého dárku pro vašeho partnera, dítě, tátu nebo mámu, vše je výjimečné. Při výběru vánočního dárku pro ně vždy myslete na obdarovaného a jeho oblíbené věci, a buďte si jisti, že vyberete ten správný dárek.

Osobní dárky, jako jsou fotokalendáře, potisky na plátno a podobně, dělají lidem radost, protože přenášejí společné okamžiky z minulosti zpět do současnosti. Jako rodina jste toho hodně zažili; hodně vás toho tím pádem spojuje. To vše můžete báječně vyjádřit fotodárkem.

Takže jste připraveni začít nakupovat vánoční dárky pro svou rodinu? Hodně štěstí!