do not visit

Nápady na vánoční dárky

I když Vánoce nejsou jen o dárcích, jsou jedním z důvodů, proč se na ně těšit. Kdo by nemiloval dostávat – nebo ještě lépe dávat – skvělé dárky? Jako čas pospolitosti a radosti jsou svátky ideální příležitostí ukázat svým nejbližším, jak si jich vážíte. A existuje spousta způsobů, jak to udělat. Tento článek prozkoumá nápady na vánoční dárky pro všechny typy lidí – od milovníků technologií a módních nadšenců až po domácké a sentimentální typy. Určitě na konci najdete ten správný dárek pro své blízké.

Nápady na vánoční dárky pro ni

Maminka. Sestra. Manželka. Dcera. Přítelkyně. Bratranec. Babička. Teta. Ženy mají v našich životech mnoho titulů a je důležité si uvědomit, jak moc pro nás dělají. Jaký lepší způsob, jak vyjádřit své uznání, než promyšleným dárkem? Zde je několik skvělých nápadů na vánoční dárky:

Vlastní plátno

Překvapte svou vzácnou dámu krásným vlastním plátnem, uměleckým kouskem. Vyberte si z různých designů a barev, aby odpovídaly jejímu stylu nebo vytvořily něco originálního. Tento promyšlený dárek je vždy hitem a je skvělý, pokud chcete darovat něco, co lze obdivovat po celý rok. Je to ideální volba, ať už hledáte tipy na vánoční dárky pro svou ženu, nebo maminku.

Kouzelný hrnek

Hledáte dárek, který byste mamince dali k Vánocům? Jistě, můžete jí pořídit obyčejný hrnek nebo vytvořit něco lepšího jako je Kouzelný hrnek. Tento specializovaný produkt je navržen s tepelně citlivou termochromní barvou, která mění barvu, když se dovnitř nalévají teplé nápoje. V Optimalprint vyrábíme dokonce kouzelné hrníčky s tištěnými fotografiemi, které dodávají již tak jedinečnému dárku osobitost.

Christmas Gift Ideas for Her

Nápady na vánoční dárky pro něj

Každý má speciálního chlapa, který věci usnadňuje. Možná je to váš manžel, bratr, syn nebo nejlepší přítel. Zde je několik skvělých nápadů na vánoční dárky, které musíte zvážit, když pro něj kupujete něco speciálního:

Personalizovaná taška

Přemýšlíte, co letos pořídit svému příteli k Vánocům? Proč nezvážit personalizovanou tašku? Opakovaně použitelné, ekologicky šetrné a skvělé na cesty, personalizované tašky jsou skvělým dárkem pro každého muže. Jsou neuvěřitelně všestranné a lze je použít k mnoha účelům, od nákupu potravin až po zabalení tašky do tělocvičny. Navíc si tašku můžete přizpůsobit pomocí obrázků, zpráv a dalších věcí.

Vlastní nástěnné umění

Nic neříká „Vážím si tě“ tak, jako vlastní nástěnné umění kousek. Ukazuje to, že jste si dali čas na vytvoření něčeho zvláštního – místo abyste se spokojili s první věcí, kterou jste našli na polici v obchodě. Optimalprint má široký výběr uměleckých děl v moderním i klasickém stylu. Vše, co musíte udělat, je vybrat si design, přidat své jedinečné doteky a máte dárek, který může vaše drahá polovička považovat za poklad.

Cestovní hrnek

Proč diskutovat o tom, co dát tátovi k Vánocům, když mu můžete dát jako dárek teplý čaj a kávu? Otcové jsou vždy na cestách, ať už kvůli práci, pochůzkám nebo běhání kolem dětí. Na míru vyrobený cestovní hrnek zajistí, že bude mít váš táta vždy po ruce kofein, který mu pomůže zůstat bdělý a nabitý energií po celý den. Optimalprint nabízí několik stylů a velikostí s návrhy, které vyhovují jakémukoli typu osobnosti nebo vkusu.

Christmas Gift Ideas for Him

Vánoční nápady pro dospívající

Teenagery je notoricky těžké potěšit... a ještě težší je pro ně nakupovat. Ale o letošních Vánocích neztrácejte naděje! Máme pro vás hned několik nápadů na personalizaci dárků pro vaše dospívající dítě, které určitě stojí za to zvážit:

Vlastní obal na telefon

I když je možná nebudete schopni dostat z telefonu tak rychle, proces personalizace obalů na telefon Optimalprint už nemůže být jednodušší. Začněte výběrem produktu tak, aby vyhovoval modelu zařízení vašeho dítěte nebo blízké osoby. Poté nahrajte svou oblíbenou fotografii, citát nebo vtipnou zprávu, abyste si přizpůsobili design a dodali mu osobní dotek! Nabízíme široký výběr typů obalů, včetně ohebných, tenkých, odolných, průhledných a ekologických obalů vyrobených nejméně ze 70 % organických, recyklovaných nebo biologicky odbouratelných materiálů. Toto je přímočarý nápad na vánoční dárek a je velmi oblíbený u teenagerů milujících technologie.

Nástěnné plakáty a umění

Ať už mluvíme o dětech v 80. letech, nebo o dnešních dětech, teenageři vždy měli k plakátům blízko. Mnozí si zdobí své stěny klasickými obrázky kapel, filmů a celebrit. Darujte jim originální kousek pomocí vytvoření vlastního nástěnného plakátu u Optimalprint. Máme spoustu předem navržených plakátů – vše od Pink Floyd a Kobe Bryanta po Pradu – a vlastní kousky, které si můžete navrhnout sami.

Personalizovaná mikina s kapucí

Pokud se váš teenager rád vyjadřuje prostřednictvím módy, personalizovaná mikina může snadno získat titul „nejlepší vánoční dárek všech dob“. Optimalprint nabízí několik stylů a velikostí s flexibilními možnostmi přizpůsobení – od tisku fotografií po text. Stačí si vybrat svůj oblíbený design a nahrát své umělecké dílo, abyste vytvořili jedinečnou mikinu s kapucí, se kterou se každý teenager bude cítit o Vánocích výjimečně. Nemusí to být ani vážný dárek; můžete vytvořit něco vtipného nebo odlehčeného, abyste svému teenageři ukázali, že vám na něm záleží a že oceňujete jeho osobnost.

Christmas Gift Ideas for Teens

Nápady na vánoční dárky pro rodinu

Rodiny jsou jednou z nejnáročnějších skupin, co se shánění Vánočních dárků týče. Každoroční otázkou je, co pořídit, aby se to líbilo celé rodině - tedy lidem různého věku, vkusu a zájmů? Odpověď je jednoduchá: něco, co odráží jejich společné vzpomínky. Podívejte se na tyto skvělé nápady na vánoční dárky pro rodiny:

Fotokniha

Každá rodina má milion fotografií, které vyprávějí jejich příběh: dovolené, promoce, svatby, narození dětí a všechny další společně strávené okamžiky. Zvěčněte je ve vysoce kvalitní fotoknize Optimalprint! Nabízíme sedm různých formátů - čtvercový, panoramatický a portrét, v měkké nebo pevné vazbě - z nichž si můžete vybrat. Vyberte své oblíbené fotografie ze svého zařízení, Google Fotky, Instagramu nebo Facebooku, uspořádejte je do kreativního rozvržení a upravte popisky, abyste vytvořili nadčasovou památku, kterou budou opatrovat celé generace.

Foto kalendář

Pokud vaše rodina není typ, který by si rád sedl a vzpomínal nad fotografiemi, pak je pro vás personalizovaný foto kalendář tou ideální alternativou. Tyto předměty zobrazují vaše oblíbené fotografie na 12 měsíčních stránkách nástěnného kalendáře, z nichž každá může být přizpůsobena narozeninám a zvláštním událostem. Kombinace funkčnosti kalendáře s krásou vašich nejlepších fotografií představuje pro vytížené domácnosti krásný způsob, jak si udržet pořádek a vzpomínky po celý rok.

Ať už si vyberete cokoli: S Optimalprint si můžete být jisti, že svůj vysoce kvalitní dárek dostanete co nejrychleji. Zaručeně. Ale neberte nás jen za slovo. Stačí se podívat na recenze tisíců našich spokojených zákazníků!

Family Christmas Gift Ideas